Menu Zamknij

Witaj wrześniu!

Już od piątku 17 września, zapraszamy Was na premierę nowego Menu w jesiennej odsłonie.
W przystawkach pojawi się Śledź po kaszubsku z suszoną śliwką, panierowany Boczniak ostrygowaty czy też Kaczka z pieczonym jabłkiem i wiśnią.
W daniach głównych znajdziecie tradycyjną Kwaśnicę, Żeberko w miodzie z whisky, Grzybowe Pęczotto. Nadal królować będą Raki w sosie śmietanowym.
Pojawią się sezonowane Steaki Hereford z polędwicy wołowej i antrykotu.
Nie zabraknie też ryb, wśród nich Sandacz w cytrusach z kolendrą oraz Dorada z sosem kaparowym.
Na deser proponujemy Wam między innymi zapiekaną Śliwkę pod kruszonką z chilii.
Nowa Karta wyselekcjonowanych Win, dobrana z myślą o nowych potrawach, podkreśli ich wyjątkowy smak.
Obiecujemy, będzie smacznie i wyjątkowo