Zapraszamy do wypróbowania nowych pozycji w naszym Menu. W przystawkach pojawił się Pieczony Batat Tzatziki z serem korycińskim oraz podwędzana Kaczka z musem śliwkowym i tymiankiem, a na Wasze specjalne życzenie również klasyczny Śledź w oleju z cebulką.
Nowości w Daniach Głównych to Kurczak Supreme na puree z topinamburu z chrupiącym groszkiem cukrowym, aromatyzowana Pierś z Kaczki z duszonym jarmużem, orzechami laskowymi i piklowanymi wiśniami a także grillowany Łosoś w cytrusach z lekko pikantną sałatką z rukoli i sezonowych ziół.
Wśród sałatek najbardziej znana i lubiana – sałatka Cezar z kurczakiem i grzankami oraz vege Sałatka z pieczonych batatów z ciecierzycą, zielonym ogórkiem, laskowymi orzechamii granatem.
Dla miłośników słodkości – Fondant Czekoladowy zwany inaczej Lava Cake – czekoladowa, delikatna babeczka z płynną czekoladą, podawana z domowymi lodami waniliowymi i sosem wiśniowym.
Mamy nadzieję, że narobiliśmy Wam „smaka” 🙂 Czekamy na Was w Hektorku !!!! Nie pożałujecie :)))))
Link do Menu znajdziecie „tutaj”